Saturday, January 12, 2008

Plugg, knivar och Daewoo (och en släng av carne)

Så..
Över en vecka in i tentapluggandet och snart är det dags. Beväpnade med ett knivskarpt intellekt och ett moralförhöjande motto av yppersta klass ("Vi är inte bland de dummaste tio procenten i klassen") tar vi oss an det mest ogästvänliga pensum. Det faktum att vi har den mest inkonsekventa anatomiundervisare på den här sidan om Timbuktu hjälper dessvärre inte.
Våra Glanshattsdagar är snart räknade. Ett viktigt psykologiskt steg togs idag när vi införskaffade Hr. Daewoo (dammsaugarnas dammsugare av Koreanskt ursprung- bilder kommer) och ett fancy-schmancy knivset. Det var ett steg i rätt riktning. Vi bygger bo, kilar stadigt (om man nu kan uttrycka sig så om två killar vars kärlek till varandra troligen aldrig kommer att visa sig på det fysiska planet).

Annars är det sexuell abstinens och allmän längtan efter kvinnlig värme (manligt har vi nog av) som står på menyn, i alla fall i en tio dagar till.

Mer info:
www.kk4you.dk

puss

ps. Rykten går om ett trekantserbjudande på Nyårsafton till en viss uppsala-flicka vilket avböjdes, shame on her. Ingen sympati till henne för eventuella abstinensbesvär. ds.

No comments: